Wednesday, 16 February 2011

Alhamdulillah. Kembar Anak 4.

As - Salam and hi readers sume . firstly LEZAohLEZA nak ucapkan Tahniah kepada Mr abg Omoi n Ms Mario sbb berjaya mendapat cahaya mata sebanyak 4 ekor . hah? ekor . ye la. arnab kan . takan pkai org plak. adoiiii!!!!! Kan entry lepas-lepas LEZAohLEZA de ckp yg yg arnab LEZAohLEZA da beranak kan . Skrg nk publish baby arnab tu . Sorry lambat cket publish psal baby arnab ni sbb nk tggu baby arnab tu besar cket bru amek gmbr dieorg . agypon sgt kecik la pegang dieorg .

:69: hah , kecik je kan . ni baru seminggu umo die .comey sgt !

:69: ni la die . ade 4 ekor sume . name ta bg la . nnt na register surak beranak baru pk name. ahaha


Erm pada sape yg mmg ta follow blog ni dri awal @ yg ta pernah bace entry2 before ni , ni LEZAohLEZA sertakan entry mcm mane Mr Omoi and Ms Mario menghasilkan baby dieorg ni . ahaha . selamat menonton ye.:99:





cute6


:95: lagi COMEL if tekan button LIKE :95:


2 comments:

  1. @alizaikut mak die . yg sekor tu je ikut bpk die . kaler putih .

    ReplyDelete