Tuesday, 22 February 2011

Video Porno ! ( Mr Omoi VS Ms Lily)

Ok readers . today , LEZAohLEZA de koleksi baru Video Porno . LEZAohLEZA bukan org kedekut so i want to share diz video with u all ma beloved readers . so sweeeeeettttt . ahaha. Now, again Mr Omoi wat onar dgn bikin video porno lagi . ingatkan ARIEL je bole ade 2, Luna Maya n Cut Tari . tp Mr Omoi pon boleh la . ahaha . rileks la korg . jgn serius sgt . arnab je kot ni . rileks k. ahaha . Jom saksikan ....


video


Sorry la , ta lame dapat rakam coz bateri kamera da paras-paras idung je mse ni . so, bole la tu asalkan ade kan . Ni LEZAohLEZA ta sure la berjaya ke ta proses breed dieorg . kne tggu 2-3 minggu akan dtg baru bole tau , nnt LEZAohLEZA cek . so , nnt ade baby arnab baru LEZAohLEZA upload k .

:65: Cara Mengawankan Arnab :66:

:67: Umur arnab sebaik-baiknye 4-5 bulan keatas.

:67: Waktu pagi atau malam - sejuk la cuace . panas dieorg ta suke . ahaha . act , tgah pnas takut ta subur kot .

:67: Mase nk ngawan kan msukkan arnab betina ke dalam sangkar jantan tau . jgn sekali-sekali korang msukkan jantan dalam sangkar betina sbb nye betina ni ade "territorial behaviour" , so nnt takut die cederakan arnab jantan je . hah, takut kan ? so kne ingt bende ni oke.

:67: pastu biakan dieorg mengawan dgn aman . ahaha . orang kate kalau nk tau da setel blom , korang tgok mse die mengawan tu make sure smpai arnab jantan tu da tergolek kebelakang . then nnt korg akan nmpk betina plak manjat belakang jantan tu , ni kdg2 la.

:67:Lepas da setel tu , amik yg betina tu letak kt sangkar die semula . then kalau nk ngawan kan agy sekali pon bole if takut yg 1st tu ta jd kan . tp afta 5-6 hour la .


NoteLastMinute : LEZAohLEZA n "MR H" sedang berjinak-jinak nk ternak arnab ni . Doakan kami berjaya k . Aminnnnnnnnn . :)

:95: lagi COMEL if tekan button LIKE :95:


0 comments:

Post a Comment