Saturday, 12 February 2011

Berjimba Bersama

Yooo . waz up , waz up . ahaha . selamat tengahri readers . korg sume mesti baru bgun kan . hish ! ape la nk jd ni (smbil geleng - geleng kepala ) . padahal , LEZAohLEZA pon same je . ahahaha . ni la dikatekan paku dulang paku serpih ....  smbung sndri ea. ahaha .

yeah , ingt ta entry LEZAohLEZA da jd Tunangan Orang ? . entry hari ni , kire cerita bersambung dri entry tu la . ahaha. besela , orang selalu lmbat update blog mmg jd mcm ni la. cerita berepisod . ahaha .

lpas majlis tunang tu kiteorg rushing g umah pak imam sbb kak ripan nk buat intrview psal tesis die . then da setel kiteorg lincah g IOI MALL KULAI , maen bowling .so , kite layan gmbar smbil bercerita la erk . baru la menarik . mcm buku cite kanak - kanak tu . ahahah .

 Ole-Ole Ioi Mall Kulai . 


Nisak , Pja , Kak Ripan


yeah . aksi - aksi pemain boling negara 
* mcm da kena karen da rmbut tu hah . ahaha
+
+
+
+
+
 + 
Finally....

Lihat name LIZA di situ . tu la LEZAohLEZA . ahaha . :))))
act kiteorg main 2 frame aritu . 1st game LEZAohLEZA menang . 2nd game , Nisak yg menang . tp , ni blog siapa ?? blog siapa ? saye repeat , blog siape????????????? blog LEZAohLEZa kan ? so kne display yg LEZAohLEZA menang la. ahahaha . kejam kan . 
do i care ??????????ahahaha


NoteLastMinute : LEZAohLEZa nak ke Broga Hill ni . nnt akan diupdate oke . * semakin byk la entry dlm draft ni . ahahah .







:95: lagi COMEL if tekan button LIKE :95:


2 comments:

  1. terer gak ea maen bowling..org pernah maen sekali jer..hahaha

    ReplyDelete